Hétköznap: 09:00 - 20:00 Szombat: 09:00 - 18:00 Vasárnap: Zárva

Horváth Diána

A sport mindig is része volt az életemnek. Kezdetben futás és a röplabda állt közel hozzám. Az egészségem, testem karbantartása kiemelkedően fontos az életemben, mivel úgy gondolom testünk-lelkünk oltára, ezért óvnunk, gyógyítanunk, erősítenünk kell. Ez a gondolkodás vezérelt arra is, hogy 2011-ben beadtam jelentkezésemet a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Vaisnava jógamester szakára. Úgy gondoltam, ami mellett ma is szilárdan kiállok, hogy a jóga ebben segíti fog és tud. A főiskolát 2014 Júniusában szép eredménnyel el is végeztem. Közben nagyon sok jóga irányzatot is kipróbáltam, és 2012-ben el is végeztem a Body ART Basic alapképzést is.  Diplomám után már egyre nőt bennem a kihívás a jóga iránt így 2014 Szeptemberében Dynamic Flow oktatói képzést is megcsináltam és ezzel egyenes út vezettet az Ashtangához aminek oktató képzését jelenleg is csinálom.

Hálás vagyok a tudásért, amit kaptam és szeretném ezt minél több emberhez eljutatni. A jógát nem lehet elmondani, meg kell tapasztalni. Óráimon a testi-lelki harmóniára törekszem, melyet az ászanákkal, légzőgyakorlatokkal, és relaxációval segítek elő. A gyakorlatok a résztvevők igényeihez és fizikai állapotához igazodnak. A tanítás boldoggá tesz, és olyan tudást adok át, amitől a gyakorlok is jól érzik magukat és ez boldoggá teheti a mindennapokat is.

Szeretném egy idézettel zárni soraimat, ami minden nap egy vezérfonalat add számomra miért is gyakorlom és oktatom a jógát:

“Ha minden nap kitartóan gyakorlod a jógát, akkor képes leszel szilárdsággal és érettséggel fogadni az élet zűrzavarát.” /B.K.S. Iyengar/

Az Atma Centerben Dynamic Flow órát tartok.

Email: diana_horvath@mailbox.hu

Tel.: +36 70 539 3379

Képzések:

  • 2011-2014 – Vaisnava jógamester (Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola)
  • 2012 BodyArt (Lencsés Rita)
  • Dynamic Flow Jóga okrató képzés (Czapári Edit Dittó)